Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@06:36:07 GMT

اشتغالزایی برای 43 هزار نفر در قالب تعاونی

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۳۳۴۷۵

اشتغالزایی برای 43 هزار نفر در قالب تعاونی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان از فعال بودن 2 هزار و 372 شرکت تعاونی در سطح سیستان وبلوچستان خبر داد و گفت: اشتغالی که توسط این میزان شرکت تعاونی ایجاد شده بالغ بر 43 هزار نفر می باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد جهاندیده در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون از فعال بودن دو هزار و 372 شرکت تعاونی در سطح سیستان وبلوچستان خبر داد و اظهار کرد: اعضای این شرکت تعاونی ها بالغ بر 232 هزار نفر و اشتغالی که توسط این میزان شرکت تعاونی ایجاد شده نیز بالغ بر 43 هزار نفر می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بیشترین حضور تعاونی ها در حوزه اقتصادی تعریف شده است
وی نقش تعاون در قانون را 25 درصد از اقتصاد کشور مطرح کرد و گفت: این تعاونی ها در گرایش های مختلف اعم از تولیدی، توزیعی و خدماتی در سطح استان پراکنده و مشغول به فعالیت هستند به گونه ای که بیشترین حضور تعاونی ها در حوزه اقتصادی تعریف شده است.
این مسئول با اشاره به استقبال خوبی که از تشکیل تعاونی ها در استان صورت گرفته است، ادامه داد: در چند سال اخیر با تشکیل تعاونی های جدید مشکلی وجود نداشته به طوریکه آنچه در تشکیل یک تعاونی مدنظر قرار دارد این است که تعاونی ها متناسب با مزیت موجود در منطقه و برخوردار از وضعیت بومی و محلی باشند که در این مدت علاوه بر استقبال خوب شاهد عملکرد بهتری از تعاونی ها هستیم.
وی در خصوص فرهنگ سازی تعاونی ها نیز بیان کرد: در بخش تعاون هفت طرح و برنامه راهبردی توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نظر گرفته شده که عبارتند از ترویج فرهنگ تعاون، توسعه مدیریت و توانمند سازی منابع انسانی تعاونی ها، تحکیم تعاملات بین شبکه ای تعاونی ها،تقویت همکاری بین دستگاهی، تامین مشوق ها و منابع مالی، توسعه بازار تعاونی ها و تقویت برند آنها، تعمیم و توسعه نظارت بر تعاونی ها که این موارد مهمترین و اولویت دارترین برنامه های این اداره در جهت ارتقای بخش ظرفیت تعاون در سال96 است.

فعالیت 116 تعاونی مرزنشین در استان
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یکی از راه های مفید افزایش فرهنگ تعاونی ها را انجام کارهای ترویجی دانست و گفت: 116 تعاونی مرز نشین در سطح استان وجود دارد که در دو زمینه صادرات نفتی و غیرنفتی فعال هستند.
وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: بر اساس تصمیمات گرفته شده در استان به ویژه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی و شورای ساماندهی مبادلات مرزی قرار است که مبادلات مرزی و تجاری به ویژه با دو کشور افغانستان و پاکستان و با توجه به اینکه ساکنان نقاط مرزی در قالب این تعاونی ها ساماندهی شده اند توسط این تعاونی ها انجام شود که در همین راستا سال گذشته 51 میلیون دلار صادرات نفتی و 32 میلیون دلار صادرات غیر نفتی توسط تعاونی های مرزنشین استان صادرات انجام شده است.
وی خاطر نشان کرد: در همین راستا از ابتدای سال تاکنون نیز 11 میلیون دلار صادرات نفتی و 7 میلیون دلار صاردات غیر نفتی توسط مرز نشینان صادر شده و از 116 تعاونی مرزنشین اکنون بالغ بر 70 تعاونی در سطح استان فعالیت دارند.
جهاندیده در ادامه به موضوع تسهیلات بانکی اشاره کرد و افزود: در حوزه تعاون دو نوع تسهیلات را دنبال می کنیم که یک نمونه آن تسهیلات منابع داخلی خود بانک ها می باشد که در این نمونه افرادی که تمایل به استفاده از تسهیلات دارند قطعا با درصد بهره بانکی از آن برخوردار می شوند و در نوع دوم تسهیلات که مختص خود تعاونی ها است با توجه به اینکه بانک توسعه تعاون را به عنوان بانک تخصصی دانسته و یکی از بانک های زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است در آنجا سعی شده منابع تکلیفی را برای رونق فعالیت تعاونی ها در نظر گرفته که این تسهیلات در بانک توسعه تعاون وجود دارد و افرادی که از آن استفاده کنند مشمول تخفیفات در سود و بهره بانکی هستند.

تعاون یک اقتصاد مردم پایه است
وی در تکمیل مطلب فوق خاطر نشان کرد: در کنار بانک توسعه تعاون، صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون هم ایجاد شده تا کمک شایانی به افراد به ویژه در تعاونی ها و غیرتعاونی هایی که تسهیلات را غیر از بانک توسعه تعاون در جهت تامین وسائل می گیرند، کند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یکی از کارکردهای مطلوب اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است را تعاونی ها دانست و گفت: تعاون یک اقتصاد مردم پایه است و کمتر مصونیت از خطاهایی که شاید در سایر بخش های اقتصادی به لحاظ جایگاه مردمی بودن در آنها وجود دارد را داشته باشد لذا تشکیل تعاونی ها در هر گرایشی قطعا عایدات خیلی خوبی به دنبال دارد به ویژه در فعالیت های اقتصادی که در حوزه اقتصاد مقاومتی مدنظر است که ما در سال 96 تشکیل تعاونی ها را با این رویکرد دنبال کرده ایم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۳۳۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمدرضا قلندر شریف در گفتگویی با اشاره به جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور، اظهارکرد: پس از کش و قوس‌های فراوان و طی فرآیند قانونی تایید و تصویب در کارگروه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان، مطالعات تدوین سند پهنه بندی حریم شهر مشهد در چارچوب طرح جامع توسعه و عمران شهر در شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور مطرح و به تصویب رسید.

وی گفت: مطابق با این طرح، حریم کلان‌شهر مشهد با مساحت ۸۷ هزار و ۸۸۰ هکتار مشتمل بر تعداد ۱۲۴ سکونتگاه با ۱۸۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت و هسته‌های صنعتی کارگاهی و فعالیتی بیشمار با برخورداری از فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بیشماری از جمله توپوگرافی مناسب، عرصه های سبز عمومی توسعه یافته، زیرساخت‌ها و تاسیسات زیربنایی، زیرساخت‌های تصفیه منابع آبی، فاضلابی و تولید آب خاکستری، شبکه راه‌های دسترسی و منظومه سکونتگاه‌های روستایی است.

شهردار مشهدمقدس افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر این ظرفیت‌ها به دلیل نبود طرح و برنامه مدون از سویی و ناهماهنگی در اقدامات سازمان‌ها و دستگاه‌های مسئول از سویی دیگر دستخوش سودجویی عمومی و آسیب‌هایی از حیث تشدید بهره‌برداری از منابع طبیعی، برهم خوردن تعادل نظام سکونت، فعالیت، سازمان فضایی، محیط زیست و ... شده است.

قلندر ادامه داد: بر همین اساس شهرداری مشهد در راستای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی و اداری، به منظور بهبود و نظم بخشی به توسعه پایدار حریم در قالب نظام برنامه ریزی کشور، بر آن شد تا سند پهنه بندی حریم ذیل اسناد بالادستی را بر اساس اصول و معیارهایی منبعث از قوانین و مقررات، طرح‌های موضعی و فرادستی، خصوصیات طبیعی حاکم و ویژگی های نظامات مختلف تهیه و تصویب کند.

وی افزود: هدایت و انجام این طرح در قالب کمیته راهبری حریم متشکل از نمایندگان کلیه ارکان مدیریت شهری از جمله استانداری، شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی، محیط زیست، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، جهاد کشاورزی و ... در کارگروه‌ها و کمیسیون های شورای اسلامی شهر مشهد طی جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفت.

شهردار مشهدمقدس در ادامه به مهمترین رویکردها و سیاستهای پیشنهادی پهنه بندی حریم اشاره و اظهار کرد: بخشی از این رویکرد و سیاست های پیشنهادی در دو قالب حفاظت و پیشگیری از جمله حفاظت و صیانت از آبخوان مشهد منابع آبی همچون دریاچه سد طرق و بهره برداری بهینه از اراضی قهوه ای همچون کوره پزخانه های متروکه تعریف شده است.

وی افزود: در مجموع با پیش بینی این برنامه و سازو کارها، امید می رود با همت جمیع ارکان و دستگاههای اجرایی متولی، اهداف این طرح که توسعه پایدار، حفاظت و صیانت و بهبود کیفیت گستره حریم در تمامی ابعاد منطبق بر چشم انداز در افق طرح است، محقق شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904159

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • صادرات ۱۰۷ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان رضوی طی سال گذشته
  • صدور حکم توقیف اموال دو تن از مدیران اسبق تعاونی مسکن مهر دماوند
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد